3626: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3626 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Brutus
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Brutus
Nem: Kan
Született: 2013.03.01.
Bekerült: 2018.03.05.
Szergénybe bekerült: 2015.04.29.

Gyönyörű Brutusunk eredetileg a NOÉ Állatotthon szergényi menhelyének lakója volt. Még 2015-ben került Szergénybe a pápai gyepmesteri telepről. Eddig sajnos nem volt szerencséje, senki nem szeretett bele a gyönyörű, kedves, kicsit szertelen (na jó neveletlen rottweiler keverékbe. Egy ideje észrevettük, hogy nem terheli a jobb hátsó lábát. Sajnos a gyógyszeres konzervatív kezelés nem hozott tartós javulást, így Brutus felköltözött Budapestre, hogy a mi CsodaBoda dokink "kezelésbe tudja venni". A diagnózis: elülső keresztezőszalag szakadás.
2018. április 17-én átesett a nagy csontműtéten. Brutust kemény fából faragták, másnap már vigyorgott az első műtét utáni sétánál.

A műtét jól sikerült, Brutus szerencsére remekül van. Hetekig kímélni szükséges a műtött lábát, pici helyen mozgáskorlátozás - már önmagában ez nagy kihívás lesz kutyának és gondozónak egyaránt... azután fizioterápia és óvatos visszavezetés a mozgásba.

Brutus kb 2013.márciusi születésű közepes termetű, gyönyörű kiállású, jó idegrendszerű kutya. Kedves és szófogadó azonban a pórázon való közlekedésnél még van mit tanulnia, de nagyon nagy benne a megfelelni vágyás, és szereti, ha foglalkoznak vele, így nem lesz nehéz megtanítani neki. Az emberekkel nagyon barátságos és kedves, de területét őrzi. Gyógyulása után olyan otthont keresünk számára ahol megkapja a napi foglalkozást és kiélheti mozgásigényét.

Gyógyulása után Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.2018.április (a műtét után)

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú