3601: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3601 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Toffifee család Tini
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Toffifee család Tini
Nem: Szuka
Született: 2017.01.26.
Bekerült: 2018.09.17.
Eredetileg bekerült: 2017.03.23.

Toffifee Tini és testvérei még 2017.március 23-án talált kutyaként kerültek gondozásunkba. Sajnos eredeti gazdájuk nem jelentkezett értük ezért új családot kerestünk számukra. A felmenőikről semmit nem tudtunk, de az 5 kölyök nagyon kedves, játékos, jól szocializált, érdeklődő csodás barna színűek voltak. Tini kb 2017. január végi születésű.

A család hamar gazdára talált köztük Tini is aki sajnos ismét talált kutyaként került vissza gondozásunkba. Megtaláló elmondása szerint már többször utcán volt és az egyik szökés alkalmával meg is sérült akkor csipője/medencéje sérült. Örökbefogadói valamiért nem érezték kötelességüknek, hogy felelősséget vállaljanak Tiniért ezért úgy láttuk jobbnak, ha ismét új családot keresünk Számára.


Tini egy igazi kajla, de jó szándékú kutyus. Más kutyákkal azonnal megtalálja a közös hangot. Visszakerüléskor azonnal láttuk, hogy igen aktív ezért kutyaiskola továbbképzés mindenképp javasolt számára. A kis kölyökből egy szép jó kiállású kopó jellegű kislányt kaptunk vissza.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, akik tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk! Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára napi foglalkozás és élet végéig biztos otthonban élhet. Aktív sportos családnak javasoljuk.

Tini oltva chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.2017. március
2018.szeptember
további képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú