360: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=360 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pitypang
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pitypang
Nem: Szuka
Született: 2007.10.20.
Bekerült: 2014.03.07.
Pitypang 2007-es születésű keverék szuka kutyus; kedves, jámbor, jóindulatú eb. Eredetileg 2008. október 15-én reggel kötötték ki állatotthonunk kerítéséhez; laminált önéletrajzot és oltási könyvet is mellékeltek hozzá, gondosan levágva róla a tulajdonos nevét.

Pitypang immár második alkalommal került vissza az állatotthonba, így újra gazdit keres... Első alkalommal baba érkezett a családba, ezért nem maradhatott, második alkalommal a család kutyájával nem sikerült a közös nevezőt megtalálni...

Mi sem értjük! Persze vannak más bűnei is, például hullik a szőre és előfordul, hogy megriad ettől-attól, vagy esetleg félénken elhúzza a fejét a simogató kéztől, de olyan is előfordul, hogy amikor a gazdik magukhoz hívták behúzott farokkal ment hozzájuk. Sok van a rovásán ennek a kiskutyának, nem tud 100%-ig megbízni bennünk emberekben, akik többször már cserben hagytuk, nem képes élvezni az élet minden pillanatát, nem tud teljesen túllépni a fiatal kori megpróbáltatásokon.

Pitypang jó kutya és várja most már végleges szerető családját, akik soha többet nem engedik, hogy ez megtörténjen vele.

Oltott, ivartalanított, chipezett.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú