3596: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3596 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ági
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ági
Nem: Szuka
Született: 2016.08.01.
Bekerült: 2017.04.15.
Ágit kb 2016.08. születésű kopó jellegű kislány akit elgázolta a vonat, napokig nem kapott segítséget.
Hajléktalanokat segítő szociális munkás kérte kétségbeesve a segítségünket. Budapesten a 13 és 14. kerület határán élő hajléktalanok kutyáját elgázolta a vonat és súlyosan megsérült a lába és a farka. Ennyit tudott mondani és Húsvét szombaton könyörgött a segítségért.

Azonnal szervezés, indulás. Amit önkénteseink a helyszínen tapasztaltak az még a telefonban elhangzottaknál is sokkal komolyabb probléma volt. A fiatal kislánynak a bal hátsó lábát térdből levágta a vonat és láthatóan a farka is súlyosan sérült, hemzsegtek benne a kullancsok és a teste tüzelt a láztól. De a legborzasztóbb a szaga volt, mely nem élő kutyához,hanem egy többnapos döghöz volt hasonlatos. Sajnos világosan kiderült, hogy a baj nem friss, minimum 2-3 napos ... Azóta szenvedett ez a szerencsétlen kutya iszonyú kínok között.

A vérmérgezéstől már égette a láz és feldagadtak a sebei.
Rohanás az állatorvoshoz, ahol Ágit soron kívül életmentő kezelésben és műtétben részesítették. Azonnal teljesen amputálni kellett a lábát és a farkát, mielőtt a fertőzés tovább terjedne.A kislány túl van műtéten és már a NOÉ Állatotthon kórház részlegén lábadozik.

Oltási programját már megkezdtük amelynek a befejezése a gazdi feladata. Az ivartalanítása is megtörtént így gazdikeresővé vált! Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú