3589: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3589 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Máv Resti
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Máv Resti
Nem: Szuka
Született: 2016.01.01.
Bekerült: 2017.03.22.
2017.03.22-én a Keresztúri úti MÁV telepről érkezett a Máv családunk és mamájuk Resti aki még szinte kölyök kb 2016. születésű. Valószínűleg az első tüzelése után lett vemhes.

Resti fiatal kora ellenére példás mama volt, óvó szeretettel gondoskodott a 8 csöppségről. Amikor éppen nem a babákat táplálta, akkor bújt, csóvált és puszit osztott.
Sajnos ezt az idillt egy betegség félbeszakította és Restit orvoshoz kellett vinni, kezelésére gyógyszereket kapott így a szoptatást már nem tudta folytatni. A babákat azonnal elkezdtük tápszerrel táplálni, de a gondoskodás ellenére néhány babát elvesztettük.

Gyógyulása, oltásai, ivartalanítása után Ő is gazdikereső lesz! Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet! Resti egy fiatal mozgékony, érdeklődő növendék kutya.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT !!!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú