3587: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3587 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pikkely
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pikkely
Nem: Kan
Született: 2016.12.01.
Bekerült: 2017.04.01.
Pikkely kb. 2016. decemberi születésű keverék kölyök akit Rátkán találtak kidobva egyedül egy szőlőben, gyulladt, sebes, pörkös, vérző sebekkel. A bőre, szőre borzasztó állapotban van, teste nagy részén teljesen kopasz arca vonásai a kérges pörköktől felismerhetetlen. Az egyik lába teljesen kifordul, a másikkal medvetalp szerűen jár. És ha mindez nem lenne önmagában elég, akkor még tele volt kullancsokkal, 40 fokos lázzal, babéziásan érkezett, szó szerint az utolsó pillanatban.

Hála és köszönet a megtalálóknak, a Szerencsi Kóborkák Állatvédő Alapítványnak, hogy azonnal a segítségére siettek. Az extra gyors összefogásnak, egy gyors fuvarnak hála Pikkely az utolsó pillanatban megérkezett a gondozásunkban.

Kezelése megkezdődött, babézián is túl van! A bőrét folyamatosan kezelni kell, amelynek köszönhetően most már látjuk milyen is a szőre ami már szépen visszanőtt. Folyamatosan ortopédiai kontrollokon vesz részt, jelenleg semmi olyan elváltozás nincs a lábában amely műtéti beavatkozást igényelne. Fizioterápiával próbáljuk a lábának a görbülését javítani. 2017. szeptemberi rtg eredmény szerint klinikai, és mozgás értelmében nagyon szép javulás! Deformitás miatt könyök RTG javasolt egy hónap múlva, vagy ezen időn belül fellépő panasz esetén. Bal első láb fokozottabb figyelése szükséges. Az eredménynek köszönhetően az ivartalanításon is túlesett.

Pikkely oltott, chipes és ivartalanítva fogadható örökbe. Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

2017.április2017.május
További képek ITT !!!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú