3570: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3570 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Lakat
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Lakat
Nem: Szuka
Született: 2004.01.01.
Bekerült: 2017.03.07.
Celldömölkről érkezett állatszeretőktől a bejelentés, hogy egy kutya nagyon nagy bajban van egy magánháznál. Rövid kötélre kikötve, szó szerint éhenhal...
Azonnal a helyszínre mentünk, ahol kiderült, hogy a bejelentés minden szava igaz, sőt ... ez a cérna vékonyságú idős kutya talán már a holnapot sem érte volna meg az "otthonában". Pedig neki is volt gazdája, aki annyira magához láncolta, hogy egy 1 méternél rövidebb kötéllel kötötte a saját házához ... a tulajdonosáról annyit, hogy kérdésünkre azt a tájékoztatást adta, hogy a szerencsétlen kutya szuka, hogy 8 éves, miközben az ősrégi oltási könyve szerint 12 éves. Ezek után került gondozásunkba.

Lakat egy 2004. születésű keverék kutya aki bekerülésekor csak segítséggel tudott lábra állni, zörögtek a csontjai, papírbékony testén átlátni ... az állapota aggasztó volt. minden szükséges kezelést megkapott, speciálisan, szó szerint falatonként etetjük, itatjuk és közben bíztatjuk, hogy NE ADJA FEL!

A kezlések és speciális gyógytápos táplásának köszönhetően általános állapota és a hangulata sokkal jobb! Már egyedül is képes felállni, nem esik össze, érdeklődik a környezete és a világ iránt, megállás nélkül csóvál. Reméljük, hogy nem a NOÉ Állatotthon lesz az utolsó állomás az életében. Reméljük,hogy lesz még ereje, ad még nekünk időt és megbocsátja azt a sok rosszat amit emberektől kapott.

Tehát nagyon keresünk egy igazi gazdit, aki meglátja a CSODÁt ebben az idős kutyusban, aki megadná neki azt, amit a gazdájától meg kellett volna kapnia ...


Lakat sikeresen túl esett az ivartalanításon, aminek során egy emlő daganat is eltávolításra került. A szövettani eredményre még várunk.

Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


2017. márciusban


További képek, ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú