3568: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3568 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Zolika
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Zolika
Nem: Kan
Született: 2012.01.01.
Bekerült: 2017.03.08.
Zolika egy kb 2012. születésű, vak, vészesen sovány és kiszáradt és babéziás öregúr aki miskolci gyepmesteri telepről érkezett Állatotthonunkba.

Kétségbeesett segítségkérést kaptunk, a helyi állatvédőktől és segítőiktől. Nem elég, hogy nagyon-nagyon öreg, hogy totálisan vak, elképesztően sovány, de véreset pisil és nincs jól. Helyben, csak az alapellátást tudták neki biztosítani. Természetesen nem mondtunk nemet, így fél napon belül megérkezett.
Azonnal kórházba került, ahol megkezdődött a teljes kivizsgálása, kezelése. Rossz volt hozzáérni, ahogy öreg összeaszott kis testén semmi tartalék nem volt, sovány kis testén a csontjaira rászáradt a bőr. Nagyon fájt a pocakja, a lehelete vizelet szagú volt. Szerencsére a kezelések meghozták a sikert. Zolika súlya hétről hétre gyarapodott és a kedve is igen jó lett. Ezeknek köszönhetően egészségi állapota már lehetővé tette az ivartalanítását, így Ő is gazdikereső!

És, hogy stílszerűek legyünk a Nemzetközi Nőnap alkalmából a Zolika nevet kapta! És Zolika minden rossz, baj és félelem ellenére, tényleg egy igazi sármőr, aki veszettül csóvál minden felé irányuló kedvességre, csak szeretet és megadás van a lelkében.

Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT !!!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú