3544: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3544 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Stoki
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Stoki
Nem: Kan
Született: 2010.03.22.
Bekerült: 2017.02.23.
Stoki egy 2010. születésű, beagle aki nyírmadari Kóborlók Állatvédelmi Egyesületétől került a gondozásunkba.

Stoki története még 2015.december végén kezdődött
amikor a nyírmadari Egyesületnek jelezték, hogy fogadjanak be a kutyust, de telt ház miatt időt kértek az elhelyezésére. Bár ne így történt volna, akkor lehet, hogy nem történik meg ez a szörnyűség... autó ütötte el Stokit.
Egy nyírmadai lakosnál húzta meg magát Stoki akinek az erdeti neve Spiky, aki regisztrált chippel rendelkező kutyus volt, innen tudjuk a nevét, a "gazdát" értesítette a megtalálója, de nem ment a kutyájáért.
Hogy a kutya balesetet szenvedett, ezzel a menhely, akkor szembesült, mikor kimentek érte, azonnal a Nyíregyházi Állatkórházba szállították, ahol kiderült, hogy akkor még Spiky sérülései nagyon súlyosak és nem frissek. Azonnal műtétre került sor, a hátsó lábát amputálni és a farkát csonkolni kellett. A műtét után a menhelyen lábadozott majd ezt követően került a Noé Állatotthon gondozásába.

Stoki egy nagyon kedves és okos kutya, az embereket imádja és igényli a figyelmet. Más kutyákkal szemben is jónak tűnik a viszonya, jól alkalmazkodó. Nagyon játékos, aktív és mozgékony, annak ellenére, hogy a jobb hátsó lábát elvesztette. Beagle fajtára jellemzően egy kicsit makacs, szelektív hallású, egy érdekes szag analizálása fontosabb mindennél. Ettől függetlenül három lábon is nagyon jól működik. Sérülései már teljesen begyógyultak, már "csak" a lelkének a gyógyuláshoz kell egy biztos otthon.

Stoki oltott, ivartalanított, chipezett. Csak kerti kutyának nem adjuk örökbe. Kizárólag olyan helyet keresünk a számára, ahol teljes jogú családtagként EGYÜTT élhet a gazdáival!

Érdeklődni róla a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban lehet, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.

További képek ITT !!!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú