3481: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3481 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Fantasztikus Faun
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Fantasztikus Faun
Nem: Szuka
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2017.01.27.
Fantasztikus Faun kb 2014. születésű keverék szuka aki a Kisújszállás Kutyabarát és Állatvédő Civil Egyesülettől érkezett Állatotthonunkba. Faun 4 kölykét már októberben sikerült kimentenünk immunhiányos állapotban, szőrhiányosan, gyulladt kérges bőrrel és igen alulfejletten. A kölykök kezelésüknek köszönhetően már Fantasztikus család néven gazdikeresőkké váltak. Akkor mamájukról ellentmondásos hírek érkeztek, nem tudtuk gondozásunkba venni. Most a legnagyobb hidegek közepette egy méteres láncon ház és bármi fedél nélkül súlyosan lesoványodva láttuk Őt meg, természetesen azonnal segítségére siettünk.

Bekerülésekor a rutin szívféreg szűrés során szívféreg tesztje pozitív lett, a fertőzöttség mértéke alapján, Nála csak a műtét jöhet szóba.

Oltásai, szívféreg műtéje és ivartalanítása után Ő is gazdikereső lesz! Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.





További képek ITT!



Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú