3476: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3476 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Matuka
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Matuka
Nem: Kan
Született: 2015.12.20.
Bekerült: 2018.05.11.
Eredetileg bekerült: 2017.01.10.

Előzmény:
Matuka egy 2015.12.20 születésű keverék kan, aki valószínűleg többet volt már azt utcán, mint otthon a biztonságban. Pedig információink szerint egészen pici kora óta volt gazdája, elvileg volt otthona is, csakhogy Matuka, nyilván nem véletlenül állandóan az utcákat járta. Az elmúlt fél évben többször is az utolsó pillanatban sikerült Őt a kocsik elől kimenteni. Matukának elfogyott a szerencséje és megtörtént a nagyon nagy baj.
Elgázolta egy autó és nyílt alkartörése lett... Fortuna mégsem hagyta el teljesen, mert Trixi, aki eddig is figyelemmel kísérte, most a legnagyobb bajban is mellette állt. Azonnal kórházba került, átesett a vizsgálatokon és az elsődleges ellátáson. Melyeket összefogásban Trixi és állatbarát civil segítői és az Ebremény Kutyavédő Egyesület finanszíroztak.
De Matukának műtétre, biztonságos lábadozásra és hosszú rehabilitációra volt szüksége. Így ez a gyönyörű fiatal fiúcska átkerült a NOÉ Állatotthon gondozásába és a mi CsodaBoda dokink kezei közé. A folyamatos csontépítők és a műtét után a 2017. szeptemberi kontroll szerint tökéletes a csont gyógyulása ezért az implantátum eltávolításra kerülhetett.


Matuka gyógyulása után hamar gazdára talált. Sajnos a család nem volt felkészülve egy fiatal kutya mozgásigényére. Matuka minden lehetőség megragadt egy kis kert rendezésre és a kerten kívüli élet felfedezésére. Sajnos Matuka hajlamos a szökésre, hiszen feltételezhető korábban is e miatt kóborolt az utcán. Sajnos gazdái nem találtak megoldást Matuka szökési vágyának csillapítására ezért visszakerült gondozásukba. Elmondás szerint igazi családi kutya. Szereti a gyerekeket, emberekkel és más kutyákkal is igen barátságos. Játékos szeleburdi kanocska.

Matuka oltott, chipes és ivartalanítva fogadható örökbe. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol elég időt szánnak a foglalkozására és nevelésére. Kutyaiskola mindenképp javasolt! Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


2018.május


További képek ITT !!!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú