3464: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3464 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gittácska
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gittácska
Nem: Szuka
Született: 2016.08.01.
Bekerült: 2017.03.13.
Eredetileg bekerült: 2017.01.05.

Gittácska kb 2016. augusztusi születésű kis méretű szuka aki a nyírmadari menhelyről került gondozásunkba, sajnos már túl van egy sikertelen örökbefogadáson. Visszakerülésének elsődleges oka, hogy az egyik lábára visszatérően sántított és a gazdik nem tudták vállalni a költségeket, ha a lábával későbbiekben valamilyen beavatkozásra lenne szükség.Ezért ismét gazdikereső lett. Azóta már egy ortopédia vizsgálaton is átesett. Mindkét lábára nagyon merev, terheli őket, de korlátozott a mozgáspálya. A térdízület a bal lábon duzzadt, a csípő és a térdek egyaránt érzékenyek. RTG eredmény: egy korábbi jobb oldali acetabulum és csípőoszlop törés, a bal oldalon szintén acetabulum sérülés és combcsont törés, erőteljes végtag deformációval. A térdízület kifordult és rendellenesen rögzült.A gyógyulás és a végtag további használata még műtétet követően is kétséges, az elkezdett fizioterápával tejesen karbantartható és mozgása nem korlátozott. Gittácska sajnos 2017.szeptemberében túl esett bal lábát érintő mediális patellaficam műtéten. Varratszedést követően a korábbi jobb lába miatti fizioterápiát most már a bal lába miatt is folytatjuk, amelyet a leendő gazdinak is vállalnia kell.


Gittácska feltételezhetően egy nem várt szaporulat babája, aki életét már igen korán magányosan, elhagyva kezdte. A felmenőiről semmit nem tudunk, de nagyon kedves, játékos, jól szocializált, érdeklődő. Bekerülésekor már kereste az ember társaságát, tehát nem egy elveszett kölyök.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára Olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel és élete végéig biztos otthont biztosít.

Oltási programját befejeztük, Chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.




További képek ITT!




Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú