3459: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3459 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Budoár
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Budoár
Nem: Szuka
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2016.12.17.
Budoár kb 2014. születésű keverék szuka, akit Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítványtól került gondozásunkba.Törökszentmiklóson találták ilyen állapotban. Ilyen állapotban? Erre már nincsenek szavak ... Hair, Ignác és Piri után azt hittük már mindent láttunk. Sajnos nem! Budoár állapota mindegyiküket felülmúlja. Egy kutya, bármi is van a háttérben, nem 2 nap alatt kerül ilyen állapotba. Valaki hetekig, hónapokig nézte amíg ez megtörtént vele. Végignézte ahogy kihullott a szőre, ahogy a sebek megjelentek a kis testén, ahogy a genny átvette a testén a hatalmat. Nincs olyan felület a testén, ahol ne lenne gyulladt, sebes, pörkös, vérző. A bőre, szőre borzasztó állapotban van, teste nagy részén teljesen kopasz arca vonásai a kérges pörköktől felismerhetetlen. Felfoghatatlan, hogy ez a kedves kutya hogy bírja ki ezt az állapotot. És mindezt úgy, hogy közben bújik és megpróbál bízni, pedig minden érintéssel újabb seb keletkezik.Valószínűleg néhány bolhacsípéssel kezdődött, de mára az egész kutya, a bőre, a talpacskái, az orra,a fülei, a szeme gyulladásban van. Néhány sebe már elfertőződött.

Végre pozitív elmozdulásról számolhatunk be, végre már csillog a szeme és érdeklődve ücsörögve figyel a környezetére. Bár még nagyon piros és gyulladt bőre, de a javulás szemmel látható. A napi kezelések alkalmával minden nap az összes gyulladt pörköt a sebekről eltávolítjuk és 2 naponta gyógysamponnal fürdetjük. Természetesen mindemellett folyamatosan kapja a gyógyszereit is. A szövettani vizsgálat eredményére még várnunk kell, hogy megtudjuk milyen betegség áll a borzasztó állapota hátterében. Szerencsére a kezelések megnyugtató eredményt hoztak ami szemmel is látható. Tovább folyatjuk a gyógysamponos fürdetést és az immunerősítést. Az állapota már megengedte, hogy az ivartalanításra is sort kerítsünk!

Budoár oltott, chipezett ivartalanított! Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.





2017.április


További képek ITT !!!



Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú