3450: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3450 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Mozaik
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Mozaik
Nem: Szuka
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2016.11.27.
Egy fiatal belga juhász szerű kislánynak kértek azonnal segítséget a Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítvány önkéntesei. A kutyát Fegyvernek határában gázolhatták el, ott feküdt az út szélén az árokban, láthatóan a lába teljesen összeroncsolódott.Állapota azonnali orvosi sürgősségi ellátást igényelt.

A hátsó lába roncsolódott össze, több helyen nyílt törés, mély sebek. Mivel a sérülése már jónéhány napos, így durván elfertőződött az egész. Szegény Mozaik lázas volt, remegett, küzdött a fájdalommal és fertőzéssel. A lába annyira összeroncsolódott, hogy nagy darab csontok hiányoztak, még azt is nehéz volt elképzelni, hogy valaha ez a sok szilánk és törmelék egy működő lábat alkotott.

Mozaik pedig leküzdve a fájdalmait, a félelmeit egy édes tündérbogyó, aki velünk küzd. Már most nagyon szeretjük.

Első műtéje során külső fixateur "implantátum-erdő" próbálja összetartani a jelenleg egymástól teljesen függetlenül álló csontdarabokat. Most várnunk kell, hogy elinduljon a csontosodás, hogy újra megtörténhessen a CSODA és egy fiatal állat teljes értékű ÉLETet élhessen.
A bajt tetézi, hogy nem csak a lába tört el, hanem a csípője is. Majd valamikor ezt is operálni kell, de most ettől még nagyon-nagyon messze vagyunk. Mozaik továbbra is kapja a fertőzés elleni kezelést és kórházban van.

Gyógyulása, oltásai, ivartalanítása után Ő is gazdikereső lesz! Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT !

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú