3429: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3429 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Cheech
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Cheech
Született: 2016.05.01.
Bekerült: 2016.11.02.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Zsófia 2019.03.06. 2019.04.05.
Cheech 2016. májusi születésű bakkecske, akit Budapesttől 300 km-re mentett 3 társával együtt egy család. Sajnos a többiek elpusztultak, a haláluk oka valószínűleg mérgezés.

Az Őt megmentő állatbarátok biztonságba szerették volna tudni Őt, ezért kerestek meg minket. Most tudtuk fogadni, mert most ürült a bevételéhez feltétlenül fontos karantén részlegünk.

Cheech ivartalanítását elvileg "elvégezte" egy helyi állatorvos a kérésünk szerint. Ám amikor megérkezett, akkor megdöbbenve láttuk, hogy a herélés számára azt jelentette, hogy egy gumival hevenyészve a tövénél elkötötte a herezacskóját, ami ettől feldagadt, az elkötés már belevágott a húsába és elkezdett elfertőződni... Hallottunk már hasonló technikáról egészen kicsi gidáknál, szerintünk az is megdöbbentő és embertelen. De felnőtt kecske esetében ez egyértelműen állatkínzás. Elképzelhetetlen mekkora fájdalommal jár ez így neki.

A mi állatorvosunk azonnal megvizsgálta és 1 nap koplalás után sürgősségi műtéttel elvégzi a rendes ivartalanítást és ellátja a sebét.

A gazdasági állatainkat haza nem lehet vinni, de virtuális örökbefogadással támogathatod Őket, itt az adatlapjukon keresztül a Támogatni szeretném! menüben!További képek róla I T T ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely