3398: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3398 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Cicelle
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Cicelle
Nem: Szuka
Született: 2016.08.05.
Bekerült: 2016.09.16.
Cicellét a kétmarék nagyságú kölyköt 2016. szeptemberében Dömsöd környékén találták, súlyosan kiszáradva, lábain állni sem tudott, fején seb éktelenkedett. Megtalálásakor idegrendszeri tüneteit feltételezhetően a szervezetében lévő sok féreg okozhatta. Szerencséjére megtalálói azonnal orvoshoz vitték és a kezelések után mára már egy igazi, jó kedvű kölyökként várja végleges családját.

Cicelle kb 2016. augusztusi születésű keverék szuka kutya, várhatóan közepes méretű lesz.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ennek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai.

Oltási programját hamarosan megkezdjük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.További képek ITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú