3382: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3382 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Csodás Csoti
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Csodás Csoti
Nem: Szuka
Született: 2013.01.01.
Bekerült: 2016.08.18.
Csodás Csoti és 2 kölyke 2016.08.18-án érkezett a Füzesabonyi Állatvédő Egyesülettől Állatotthonunkba. Csoti egy kb. 2013. születésű tacskó keverék szuka aki bekerülésekor anya oroszlánként a kölykei nevelésével volt elfoglalva. A kölykök felcseperedtek így Csoti is gazdikereső lett. Leválasztás óta kinyílt, bátor, kedves kutya vált belőle. Más kutyákkal való viszonya is igen jó. Bekerüléskor ismeretlen okok miatt az egyik hátsó lábát nem használta, ezért a babák leválasztása után egy orvosi vizsgálatra vittük.
A vizsgálat szerint a bal hátsó végtagon a négy fejű combizmok inas megrövidülése ,ami által rendellenesen rotálódik mind a csípő mind a térdízület. Valószínűleg traumás eredetű a probléma, de nem tört csontja "csak" lágyszöveti, izomsérülése lehetett. Régi, már nem kontrollálható sérülés, de fizioterápival javítható, ezért heti kétszer fizioterapeutánk kezelésbe vette, amely igen látványos javulást okozott a Csoti lábán. Ezért ezt a kezelést a leendő gazdinak is vállalnia kell!

Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, vagy az esti tévénézésről.

Csodás Csoti chipezett, oltott és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT !!!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú