3356: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3356 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pattanás
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pattanás
Nem: Kan
Született: 2016.07.01.
Bekerült: 2016.08.14.
Pattanásnak a kisújszállási Állatvédő egyesület kért segítséget. Szerencsétlen iciri-piciri apróságnak még a mamája mellett lenne a helye. Ennek a kicsinek sajnos nem adatott meg a boldog, nyugodt és szeretettel teli babakor, mert Őt betegen, soványan, kiszáradva, egy óriási gennyes sebbel az arcán bedobták egy kertbe.

Valószínűleg az utolsó pillanatban érkezett hozzánk. Természetesen azonnal kórházba került, hiszen súlyos hasmenése volt, mindent kihányt, nem evett, az arca feldagadva a gennytől - szó szerint alig élt.

A gyógyszereknek, infúzióknak, az aktív orvosi kezelésnek hála az étvágya visszatért és ezzel a életkedve is. Nagyon lassan és óvatosan táplálják Őt a kórházban, reméljük az éhezés nem hagyott maradandó nyomot a kis szervezetében. Jelenleg a a legnagyobb bajt a fél arcára kiterjedő gennyes gyulladás okozza. Hiába tisztítják ki minden nap, újra és újra felgyűlik. Feltáráskor egy 1 cm-es csontdarabot távolítottak el, mely az arccsontjából törött ki. Hogy mi történhetett azt nem lehet tudni pontosan, de az biztos, hogy az Ő pici fejéhez ez hatalmas darab. A sebválladékból mintát küldtek laboratóriumi tenyésztésre, hogy sikerüljön úrrá lenni a gennyesedésen.

2016.08.25. Kicsi Pattanás az ÉLETet választotta! <3 Összeszedte magát és úgy döntött marad mg egy kicsit, ha már a sok rossz után ennyi szeretet és gondoskodás veszi körül. Mostanra már annyira jól van, hogy kijöhetett a kórházból. Persze még gyógyszereket szed, az arca még nem jött rendbe teljesen. Oltásokról még szó sem lehet. Ideiglenes befogadónál gyógyul tovább!

2016.09.28. Kicsi Pattanás, bizony már nem is annyira kicsi. Tökéletesen jól van, elkezdtük az oltási programját! Már csupán csak egy szuper gazdira van szüksége! :) Az már most világosan látszik, hogy a felmenői között bizony van bull típusú, így mindenképpen felelős, hozzáértő gazdit keresünk számára, kötelező kutyaiskolás beutalóval.

És hogy milyen otthont keresünk a számára?
Olyat, ahol nem egyedüli kutya lesz, mert imád a hasonszőrűekkel játszani. Egész nap birkózna, így olyan társ kell neki, aki bírja a tempót. Hatalmas mozgásigénye miatt sportos, mozgékony, sokat futó, kiránduló gazdit keresünk a számára!

Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.
További képek I T T ! ! !
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú