3347: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3347 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ponorka
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ponorka
Nem: Szuka
Született: 2016.06.25.
Bekerült: 2017.01.15.
Eredetileg bekerült: 2016.07.30.

Ponorka és Prity a testvérpáros a Füzesabonyi Állatvédő Egyesülettől került Állatotthonunkba. Ponorka Hamar gazdára is talált, de sajnos ahol lakik a szomszédok nem tolerálták Ponorka fiatal korából adódóan hatalmas mozgásigényét amely nagy hanggal járt a lakásban. Sajnos Ponorkának máshol kell a felnőttéválást folytatnia. Gazdája elmondása szerint Ponorka eleven, játékos, hatalmas mozgásigényű és fáradhatatlan. A környékbeli kutyás gazdik imádták, Duracell nyuszinak hívták. Minden embert imád, rohanna oda és ugrálna minden idegenere is, persze ezt nem hagyjuk... Más kutyákkal szívesen játszik, rohangál, de az idősebb állatok egy idő után már nem tűrik a nyüzsgését. Labda és bot után szívesen rohan, hellyel-közzel vissza is hozza. Kissé öntörvényű, akaratos, nem mindig engedelmeskedik a vezényszavaknak, de tudja az ül, marad, vársz, mehetsz utasításokat. Az ételt akkor veszi el, ha a "mehetsz" szót használják, az úton is úgy megy át, hogy előtte leül a járda szélén. A pórázfegyelme még nem az igazi, de sokat javult, most már nem húz állandóan - szóval tanítható, értelmes állat. Lent mindig elvégzi a dolgát, de olykor a lakásban is, mert még naponta többször pisil-kakil, nem csak a séták alkalmával.

Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára napi mozgás, akik szeretnek sétálni, kirándulni, és szívesen mennének vele kutyaiskolába is.

Ponorka oltott, ivartalanított, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban lehet, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.

2016.07. hóban

2017. 02. hóban

További képek ITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú