3342: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3342 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bántott család Brad
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bántott család Brad
Nem: Kan
Született: 2016.05.28.
Bekerült: 2016.07.23.
2016.07.23-án a kerületben szemtanúk elmondásai szerint feltételezhetően hajléktalanok 4 kölyök kutyát bántalmaztak. Az esethez rendőrségi segítséget kértek, majd ezt követően kerültek gondozásunkba.

A kis csapatott Bántott családnak neveztük el, akik kb 2016. májusi születésű keverék kutyusok. Két kislány és két fiúcska most már Állatotthonunkban biztonságában keresik új családjukat. A sok elszenvedett bántalmazás ellenére barátságosak, jól szocializált kölykök, keresik az ember társaságát, igazi kölyök kutyák. Most még nehéz megmondani mekkorák lesznek, de közepes méretűre saccoljuk.

Olyan elkötelezett, felelős gazdikat keresünk a számukra, akik tisztában vannak egy kölyökkutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel vannak készülve a veszteségekre, balesetekre és nevelésként nem a fizikai fenyítést választják és akik anyagilag is tudják vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesznek ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai. Akik nem csak addig fogják szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is, amikor megöregszik. Neveletlen, tanulékony kölyökként ajánljuk a kutyaovit és a kutyaiskolát is!

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képekITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú