3339: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3339 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Magnusz
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Magnusz
Nem: Kan
Született: 2006.01.01.
Bekerült: 2016.07.20.
Magnusz kb 2006. születésű vak pincsi kan ,2016.07.20-án Illatos útról érkezett Állatotthonunkba.

Magnuszt a 17. kerületben fogták be és így került az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálathoz. Ugyan találtként került befogásra, de szemtanúk látták amikor szegény nagyon-nagyon beteg kutyát kidobták egy autóból. Korát nagyon nehéz megsaccolni, általános rossz állapota miatt. Az már első ránézésre is látszott, hogy szerencsétlen nem csak "simán" vak, hanem valami nagyon nincs rendben a szemgolyóival. Durván dülledtek és véresek voltak. Azonnal túlnyomásra - glaukómára gyanakodtunk. A szemészeti szakorvosi vizsgálat sajnos alátámasztotta a gyanúnkat. Mind a két szeme belső szerkezete teljesen felbomlott, a szemlencsék elmozdultak, felszívódtak. Így a vaksága teljes és visszafordíthatatlan. Még ennél is nagyobb baj, hogy a szemnyomása a normális sokszorosa, ami óriási fájdalommal jár. Így az egyetlen és számára hosszútávon a fájdalommentes életet biztosító megoldás mind a két szemgolyó eltávolítása lett.

Közben pedig sajnos már az is teljesen világos, hogy valami nagy gond van a gerincével, a futóművével. Mivel a szeme miatti óriási fájdalom befolyásolja a neurológiai vizsgálatot, így ennek a pontos diagnosztizálásával várnunk kell néhány napot. Mindeközben Magnusz egy édes bűbáj, bújós, kedves pincsiúr. Reméljük nagyon gyorsan túl lesz minden gondon, bajon!

Mindezek ellenére Magnusz kedves, barátságos és együttműködő. Jogfenntartással érkezett az Illatos útról, ezért hivatalosan néhány napig még az eredeti gazdáját keressük!

Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, Magnusz a vaksi öreg úr olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként és már élete végéig biztonságban és szeretetben élhet.

Magnusz oltott,chipezett és ivartalanítás után fogadható örökbe

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú