3318: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3318 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Önkéntes
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Önkéntes
Nem: Kan
Született: 2009.01.01.
Bekerült: 2016.07.01.
Ez a gyönyörű, erős középkorú, ivarosa kan kutya 2016.07.01-én napközben teljesen egyedül egyszerűen besétált a NOÉ Állatotthonba és jelentkezett önkéntes munkára. Így adódott a neve, Önkéntes lett!
Chip sajnos nem volt benne. Eredeti gazdája nem jelentkezett érte, ezért gazdikeresővé vált.
Önkéntes ki tudja miért, de saját maga oldotta meg életét azzal, hogy besétált a menhelyre. Most már nekünk embereknek a dolgunk, hogy biztonságos és végleges szerető családot biztosítsunk számára. Feltételezhetően eddig senki nem nevelte ez megmutatkozik a hirtelen változásokra való reakciójára. Pl a nyakörv vagy póráz felrakása, utazás boxban félelmet keltett benne és enyhe agresszióval válaszolt. Szocializálását megkezdtük és azóta kiderült, hogy Önkéntes egy kedves, barátságos, játékos kutyus. Nagyon szereti ha körülötte forog a világ. Az emberi szeretetet és törődést meghálálja. Nagyon ragaszkodó, imádja ha labdáznak vele. Ha valakit megszeret akkor minden pillanatba azt várja mikor megy hozzá. Ezeknek a pillanatoknak tiszta szívből tud örülni. Még sok mindent kell megtanítani neki.

Kizárólag olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, vagy az esti tévénézésről és vállalják a kutyaiskolába járást is.

Önkéntes oltott, ivartalanított, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú