3307: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3307 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kajsa
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kajsa
Nem: Szuka
Született: 2016.01.01.
Bekerült: 2016.05.29.
Kajsa egy kb. 2016. januári születésű, kis testű, keverék szuka kölyök, akit Tápiószecsőn egy dobozba tettek ki a buszmegállóba május közepén. Mikrochip természetesen nem volt benne, eredeti gazdája pedig meglepő módon nem került elő. Kajsa tehát Állatotthonunk gondozásában keresi tovább új, felelős gazdiját.
Kajsa egy energikus, rosszcsont kölyök, aki nevét a 2005-ös magasugró világbajnok Kajsa Bergqvist után kapta. Ennek oka nem más, mint önkéntesünk elméletét, miszerint „ Őt most nem engedem be az ágyba, nem rontom el” kettő perc alatt rombolta le azzal, hogy arra az ágyra is, amelyre egy közepes testű kutya is nekifutásból ugrik, Ő helyből pattant fel.
Kajsa szigorú napirendje tartalmazza természetesen a kétlábúakkal, a kutyatársakkal és a macskákkal való játékot, mely azt igazolja, hogy teljesen jól szocializált. Néha kissé akaratos, néha kicsit béna, csetlik-botlik, de éppen ettől igazi kölyök.

Jelenleg a megtalálójánál és lakásban él, mi több ágyban alszik, és ettől semmiféle képpen nem szeretnénk megfosztani, így csak és kizárólag bentlakással adjuk Őt örökbe Budapestre és 30 km-es körzetébe.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, akik tisztában van egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük!

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.
További képekITT !!!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú