3305: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3305 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Útonálló család Hella
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Útonálló család Hella
Nem: Szuka
Született: 2016.04.01.
Bekerült: 2016.05.27.
Útonálló család Hella és testvére ismét feltételezhetően egy nem várt szaporulat babái akik véletlenül vagy szándékosan kóbor kutyákká lettek és számukra veszélyes világba egyedül bolyongtak. A lányokat 2016.május 27-én Pécel és Isaszeg között szedték össze. Tekintettel arra, hogy mennyi a bajbajutott kölyökállat, egyáltalán nincs helyünk oltatlan kicsiknek az Állatotthonban. De a segítőkész megtalálók vállalták, hogy az oltási programjuk alatt ideiglenes otthon biztosítanak a számukra, mi pedig vállaltuk az oltásaikat, parazitamentesítésüket és egyedi megjelölésüket. Lassan elérkezik az idő, hogy már védettek a fertőző betegségek ellen, így beköltözhetnek az Állatotthon óvodájába és már csak egy felelős gazdi hiányzik az életükből.
A felmenőikről semmit nem tudunk, de mindegyik nagyon kedves és jól szocializált.A várhatóan nagy méretük lesznek. A két testvér kb 2016. áprilisi születésűek.

Szerető, felelősségteljes gazdikat keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy nagytestű kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.További képekITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú