3298: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3298 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - BlueBerry
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: BlueBerry
Nem: Kan
Született: 2012.06.01.
Bekerült: 2016.06.06.
BlueBerry a Füzesabonyi állatvédőktől került a gondozásunkba. Szerencsétlen kiskutya Pétervásárán kóborolt hetekig, akkor még nem volt semmi baja. A füzesabonyiak könyörögtek, hogy valaki fogadja be, akár csak ideiglenesen, mert az utcán megjósolható volt a tragédia ... Sajnos megtörtént, BlueBerryt valószínűleg egy autó gázolta el. A fején súlyos sérülés, a jobb mellső lábán nagyon csúnya törés. A Füzesabonyiak, bár a költségvetésük igen csak szűkös, természetesen erőn felül is vállalták őt, felkerült Budapestre egy állatkórházba a múlt hét közepén. A fejsérülését ellátták, nagyon szépen összevarrták.

Innen került a gondozásunkba, a lábát már a mi CsodaBoda dokink fogja megműteni. Természetesen ez eddigi, már most is igen tetemes költségeit is teljes egészében átvállaltuk, hogy ezzel is segítsük egy kis szervezet további munkáját.

BlueBerry természetesen kórházban van, hamarosan sor kerül törött lábának az operációjára. Mint tudjuk a csontműtétek, még az igen csak kedvezményes nekünk nyújtott speciális áron is nagyon drágák. Kérjük, aki teheti támogassa a kissrác gyógyulását. Nagyon helyes, kedves, fiatal kutyus, akinek ezután a rossz periódus után még bizony minden esélye megvan egy jobb, boldog, egészséges életre.

Gyógyulása után, oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek I T T ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú