3295: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3295 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pulyka
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pulyka
Nem: Kan
Született: 2004.01.01.
Bekerült: 2016.06.02.
Pulyka kb 2004. születésű, de mindenképpen bőven 10 pluszos puli jellegű öregúr, akit az Animal Life Szergényi menhely a pápai gyepmesteri telepről mentett. Információink szerint mielőtt bekerült a gyepmesteri telepre az egész életét egy láncon sínylődve töltötte, amit semmiképp nem nevezhetünk életnek. A szőre borzasztó állapotban volt, amikor rendbe tették kiderült, hogy a teste nagy részén teljesen kopasz. Csak a szőrtelen pergamen szerű bőre csillog összesatnyult kis testén, alatta rajzolódik az összes csigolyája és bordája.
Szőrnyírás előtt mindenki azt hitte, hogy a borzasztó szőrpáncéltól nem lát. A szemész szakorvosi vizsgálat kiderítette, hogy nem vak, de műtét szükséges, egy szemhéjkorrekció. A műtét jól sikerült, de a szemét élete végéig Sandimmunos géllel kell kenni. A pigment várhatóan vékonyodni fog.

Minden rossz ellenére Pulyka úr, igazi kiskakasként viselkedik. Minden nőnemű élőlénynek hevesen udvarol és minden hímneműnek szeretné megmutatni ki az úr a háznál. Teszi mindezt remegő, rogyadozó lábaival, aszott kis testével. Mert Őt mindez nem érdekli, szemmel láthatóan maga mögött hagyta múltja összes borzalmát. Imádja az embereket, imádja az ÉLETet, boldog és állandóan vigyorog. Imádni való öregúr!

Pont amiért ennyire imád élni, nagyon-nagyon reméljük, hogy nem a NOÉ Állatotthon lesz az utolsó állomás az életében. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig az emberek elvettek tőle: a kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Pulyka chipezett, oltott és ivartalanított.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képekITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú