3289: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3289 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Keres Emil
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Keres Emil
Nem: Kan
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2016.05.27.
Keres Emil nagyon rossz állapotban, félénken szinte szó szerint besétált 2016.05.25-én este a Babóca Állatorvosi rendelőbe (Bp. 17. kerület, Péceli út 196/A).
A szőre / bőre borzalmas állapotban volt, hiányos, kopott, gyulladt. Nagyon kedves, de rendkívül félénk természetű és már hamar kiderült, hogy viharpánikos. Nyakörv, chip, vagy bármilyen egyedi azonosításra alkalmas dolog nem volt rajta / benne.
A NOÉ Állatotthon gondozásába került, azonnali orvosi kezelésre volt szüksége. A vizsgálatok demodex fertőzést állapítottak meg nála, mely hála akezelésnek, immunerősítésnek azóta teljesen elmúlt.
Bekerülése után szinte azonnal kiderült, hogy a bőrbetegsége a ksebb baj. Emil szívféreg fertőzött volt. Azonnal megkezdtük a teljes körű kivizsgalását és átesett a legmodernebb - igen csak rizikós és költséges - immiticide szívféreg elleni kezelésen. A kezelést nagyon jól viselte és hála az égnek, mindez már csak a sötet múlt. Keres Emil teljesen egészségesen, azóta feloldódva, tele energiával és életkedvvel várja új családját.

Egy önkéntes tollából:
Sziasztok! Emil vagyok. Azt mondják, járásom, mint egy vérbeli focistáé. Szerintem ez csak jót jelenthet, mert sétáltatóim arcáról letörölhetetlen a mosoly.
Ezt a séta dolgot egyébként nagyon kultúráltan űzöm. A póráz végét nálam mindenkinek oda merik adni, kicsiknek, nagyoknak, kezdőknek, ugyanis nem rángatok, nem húzok, csak kényelmes tempóban haladok utánozhatatlan lépteimmel.
Amit még imádok, az a víz, minden mennyiségben és az év minden szakában.
Összefoglalva egy nagyon életvidám, nyitott kutyus vagyok, akinek már csak egy szerető család hiányzik az életéből.
Ha szeretnél jobban megismerni – és én nagyon remélem, hogy szeretnél – látogass el hozzám a Noé Állatotthonba!
Rebi

Olyan gazdát keresünk a számára, aki sokat tud vele foglalkozni, aki biztosítja számára a kellő mozgást és nem hagyja, hogy olyan egészségi állapotba kerüljön, mint megtalálásakor és aki családtagként, egész élete végéig gondoskodik róla. Kifejezetten kerti tartásra nem adjuk a viharpánikja miatt.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képekITT !!!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú