3281: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3281 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Laguna
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Laguna
Nem: Szuka
Született: 2011.01.27.
Bekerült: 2016.05.19.
Laguna kb. 2011-es születésű, malamut jellegű szuka kutya, aki az óbecsei menhelyről került a gondozásunkba. Hihetetlenül gyönyörű, jó természetű, kedves, mindenkivel végtelenül barátságos kutya. Hozzánk érkezésekor a szőre borzasztó állapotban volt, mostanra már szinte teljesen helyrejött, de leendő gazdijának rendszeresen fésülnie, ápolnia kell majd bundáját.

ELISA gyorsteszt szerint szívféreg pozitív. Melyet a PCR genetikai laborvizsgálat is igazolt. Kezelését megkezdtük, szerencsére a fertőzés még semmilyen maradandó károsodást nem okozott nála. Bár a rá váró kezelés hosszú, nem veszélytelen és igen csak drága lesz, de gyógyulása után teljes és egészséges életet tud majd élni!

Laguna olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, vagy az esti tévénézésről. A fajtára jellemzően szüksége van társaságra és sok mozgásra!

Laguna oltott, ivartalanított, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képekITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú