3280: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3280 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Elektra
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Elektra
Nem: Szuka
Született: 2012.01.17.
Bekerült: 2016.05.19.
Elektra kb. 2012-es születésű, fajtatiszta westie szuka kutya, aki az óbecsei menhelyről került a gondozásunkba. Más kutyákkal tökéletesen jól kijön. Simulékony természetű, bájos, kedves kutya, aki nagyon ragaszkodó és barátságos.
Elektra szőre jelenleg nagyon elhanyagolt, csomós és egyenlőre bőr gyulladás látható rajta. Állatorvosi kivizsgálást követően megállapítható, hogy demodex betegség okozza a bőr problémákat valamint kétoldali hallójáratgyulladása is van. Mindkettőre elkezdtük a kezelést és az immunerősítést.
A westie fajtájú kutya kissé hullajtja szőrét, de ha rendszeresen átfésüljük, akkor nem okoz problémát. A terrier bundácskát érdemes évente párszor fazonra igazítani.


Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, vagy az esti tévénézésről.

Elektra oltott, ivartalanított, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú