3275: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3275 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pünkösd család Borbála
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pünkösd család Borbála
Nem: Szuka
Született: 2016.03.12.
Bekerült: 2020.07.17.
Eredetileg bekerült: 2016.05.14.Előzmény:
Mezőkeresztesről egy hír kaptunk,hogy egy tacskó mix kutyus egy lakatlan ház udvarára fialta 3 babáját.
Egy hölgy látta azt hogy miután ő ételt tett le a babáknak az egyik kertszomszédja a bozótba bedobta a babákat. A hölgy felvette velünk a kapcsolatot! A 3 babát sikerült megfognia és bezárta egy melléképületbe a mama viszont a 20 métert tartotta annyira félt.Munka után elindultunk csapdával, sikerült is befogni kb 1 óra alatt, úgy hogy 3 babáját betettük egy cica boxba.

A család 2016.05.14-én került gondozásunkba,ezért kézenfekvő volt, hogy a 3 apróság Pünkösd család nevet kapják. A három babából ketten hamar gazdira találtak. Borbála maradt egyedül reménykedve, hogy a tacskó jellegű kinézete és bájos személyisége valakinek megtetszik. Nagy örömünkre aztán Borbála is gazdára talált. Azóta eltelt 4 év és nagyon szomorúak lettünk amikor a boldog gazdis hírek helyett segítség kérést kaptunk Borbála visszaadására. Gazdái nagyon szerették és mindent megkapott Borbála, de a család egyik tagjának a kutyaszőr allergiája nem tette lehetővé a további együttélést.Borbála kb 2016. márciusi születésű és mára már felnőtt kutyus lett. Csodaszép borostyán szinű szeme minket már teljesen elvarázsolt és édes szakálas pofikája csak hab a tortán. Nagyon gyorsan kell új végleges családot találnunk Borbálának mert 4 év családi élet egyik percről a másikra való elvesztése meg fogja viselni lelkét. Már most a képeken látszik milyen szomorú a tekintete.Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol a továbbiakban is teljes jogú családtag lehet. Borbála babaként került családban így a nevelésnek köszönhetően nagyon jól szocializált. Gyerek és kutya kompatibilis. Kifejezetten kerti tartásra nem fogadható örökbe.Borbála chipezve, oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet2016.


2020. július
További képek ITT !!!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú