3271: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3271 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Csanád
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Csanád
Nem: Kan
Született: 2016.02.01.
Bekerült: 2016.05.15.
Ezt a nagyjából 2015.02.születésű kan kölyök kutyát Kerepesen 2 gyerek bottal ütötte. A kicsi, hogy mentse az életét berohant egy kertbe. Azt nem tudjuk, hogy a bántalmazóinak volt-e bármilyen közük hozzá, vagy "csak" az utcán egyedül kóborló babakutya kiszolgáltatottságát használták ki. Csanád, nagyon szerencsés volt, nem lett súlyosabb baja. Még időben sikerült biztonságba menekülnie. Chip nem volt benne. Csanád egy kedves, igazi kölyök kutya, akit minden érdekel és mindenhol ott szeretne lenni.

Gazdája nem jelentkezett érte ezért szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, valamint a kutyaiskolát is számításba veszi, hogy ne csak egy kajla, szeleburdi kutya maradjon.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú