3249: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3249 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Tosca
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Tosca
Nem: Szuka
Született: 2010.05.08.
Bekerült: 2019.08.10.
Eredetileg bekerült: 2016.04.26.

Tosca egy 2010. születésű Ónémetjuhász szuka kutya, aki 2016.04.26-án vemhesen került a gondozásunkba. Tosca sajnos már nagyon sok rosszat átélt, mert korábbi gazdája többször súlyosan bántalmazta. Miért? Mindenért! Ha a gazda felelőtlenségéből nyitva hagyott kapun kilépett, verést kapott! Ha a tyúkok felé csak nézett, verést kapott! Ha az embernek rossz napja volt, kapott!
Szerencsétlen kutya így élt a lánc és a verés között ... Vemhes lett, nem, nem szerelemből, ez is a gazdája felelőtlensége miatt történt :(
És mégis azt mondhatjuk, neki szerencséje volt. Mert Ő nem lett a közöny áldozata. A szomszédok nem tudták nézni szerencsétlen szenvedéseit és amikor azt látták, hogy a vemhes kutyát éppen lapáttal verik az aktuális "bűntette" miatt, akkor összefogtak, léptek és elhozták tőle Tosca-t.
Nem féltek, nem kerestek kibúvókat, nem vártak másra. Cselekedtek, kulturáltan, de határozottan. És miután a kutya biztonságban volt, akkor kerestek számára megoldást. Így került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Bekerülése utáni azonnali orvosi vizsgálat igazolta a vemhességét, így haladéktalanul átesett az ivartalanítási műtéten. Szerencsére a veréseknek sem a kis testén, sem a lelkén nem lett maradandó nyoma. Hamarosan családba is került, de közel 3 év után sajnos visszakerült gondozásunkban.

Tosca egy bájos, jól szocializált kutya. Emberekkel nagyon kedves. Elsősorban egyedüli kutyának javasoljuk kutyaiskolai továbbképzéssel együtt. Tosca kétségtelenül extra gyönyörű, az átlag német juhász méretnél egy kicsit kisebb, de gyönyörű kiállású, egészséges kutya! Nagy mozgásigényű, aktív szuka kutya.

Oltva, chipezve és ivartalanítva adjuk örökbe. Kizárólag teljes jogú családtagnak, csak kerti tartás az Ő esetében kizárva!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet

További képek ITT !!!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú