Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nándi
Nem: Kan
Született: 2004.01.01.
Bekerült: 2016.03.31.
Nándi, fél szemű, ezer meg egy éves, rogyadozó lábú, alig van már foga öregúr. Egy ilyen csodálatos öreg kutyának a gazdája lába mellett lenne a helye, megbecsülésben, szeretetben, oltalmazva, miután minden bizonnyal egész életében hűségesen szolgált minket embereket.
De Nándinak ez bizony nem adatott meg. A meleg otthon és a szeretet helyett Hajdúdorogon a gyepmester szabadította ki Őt és 2 kis társát borzasztó körülmények közül. :(

Az egyik szemecskéje hiányzik, valószínűleg a másikra is csak korlátozottan lát. Az új helyzetben az állatotthonban most még nagyon megvan szeppenve. De mi már most nagyon szeretjük. Jelenleg megfigyeljük, hogy az öregségen kívül van-e valami egyéb komolyabb egészségügyi problémája és hagyjuk, hogy Ő a saját kis tempójában ismerkedjen az új otthonával. Mindent meg fogunk tenni, hogy megértessük vele, itt biztonságban van, szeretjük és most már mindig vigyázni fogunk rá.

De persze közben nagyon-nagyon reméljük, hogy nem a NOÉ Állatotthon lesz az utolsó állomás az életében. Reméljük,hogy lesz még ereje, ad még nekünk időt és megbocsátja azt a sok rosszat amit tőlünk, emberektől kapott.
Tehát nagyon keresünk egy igazi Angyalt, aki meglátja a CSODÁt ebben az idős kutyusban, aki megadná neki azt, amit a gazdájától meg kellett volna kapnia ...

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek róla ITT!!!!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú