3227: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3227 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Káposzta
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Káposzta
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2015.11.02.
„Azt mondták bármi lehetek, így cica lettem.”

Káposzta a törpenyúl tavaly novemberben magányosan járta a 17. kerület utcáit, amikor egy falkányi kutya szorításából egy állatbarát mentette meg és hozta be a Noé Állatotthonba.
Sokáig gondolkodtunk, hol lenne a legmegfelelőbb hely számára a menhelyen az álomgazdi jelentkezéséig, végül a cicák karantén részlege tűnt a legjobb választásnak, mert a kutyáktól kicsit tartott. Mondjuk ez érthető, hisz majdnem kutya vacsora lett. Szerencsére az új otthona ellen semmi kifogása nem volt, sőt kifejezetten jól érezte magát a sok cica között.

Igen, lehet már itt észre kellett volna vennünk, hogy kicsit másképp viselkedik. De, hát olyan cuki volt, amikor kijött a ketrecből követett minket, bújt, simogatatta magát és követelte a reggelit. Öt hónapig élvezte a macskák társaságát, majd egy cicás ideigleneshez került.


Új lakhelyén kapott egy nyuszi és egy macska lakótársat. Teltek a napok és Káposzta egyáltalán nem tudott mit kezdeni nyúltársával, de Oscarral, a cicával annál inkább. Igen, itt lettünk biztosak, hogy Káposzta, aki egy nyúl valójában egy macskának képzeli magát.

Kergetőznek, játszanak, és ha elfáradnak, beülnek a ketrecbe és nagy szemekkel bámulnak kifelé. A reggeliért és a vacsoráért hisztiznek, egyelőre Káposzta nyávogni nem tud (nem lepődnék meg, ha megtanulna), ezért a tálja tologatásával jelzi, hogy kajaidő van. Természetesen mindketten szobatiszták, nagyon szépen használják az alomtálcát.
Káposzta istenként tiszteli Oscart, ezért sajnos a rosszat is eltanulta, na és így lett válogatós. Ezért a leendő gazdinak jól meg kell ismernie az összes széna márkát.
„Légy önmagad, én cica lettem!”Oltva, ivartalanítva keresi álomotthonát, ahogy társállatként élheti le hátralévő éveit :)

További képek itt!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely