3224: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3224 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Patrik
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Patrik
Nem: Kan
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2016.03.18.
Patrikot a 17. kerületben 2016.03.18-án a városközpont környékén találták ivarosan.Bekerülésekor nagyon ápolt, jól szocializált kedves kutya volt. Sajnos Chipje vagy más egyedi azonosítója nem volt.
Megtalálás körülményeivel kapcsolatban bizonytalanok vagyunk, mert egy "kedves" hölgy aki megérkezett vele az állatotthonhoz, ahol belefutott egy rutintalan kollégánkba, kérésére nem jött be az irodába a formaságokat elintézni, viszont egy határozott mozdulattal a megszeppent kolléga kezébe nyomva a kutyát elviharzott. Az sem érdekelte, hogy van-e helyünk a kutya számára, azt sem érdekelte, hogy nyilvántartási kötelezettségünk van ... jó, persze, tudom ... tudom ... "megmentette"

Oltva, chipezve és ivartalanítva adjuk örökbe. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára, ahol teljes jogú családtag lehet. Csak kerti tartásra nem adjuk, mert a jól szocializáltságát kár lenne egy kertben elrejteni.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú