3218: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3218 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Tia
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Tia
Nem: Szuka
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2016.02.17.
Tia 2016. szeptember 1-én átsétált a Szivárványhídon :(

Tia, egy bűbáj édes fajtatiszta rottweiler szuka kutyus.
Bejelentés alapján mentek ellenőrzésre az Állatmentő Sereg önkéntesei. Teljesen megdöbbentette a látvány, ami fogadta őket. Tia alig 2 méteres láncon, ház nélkül a saját vizeletében és fekáliájában toporgott. Annyira sovány, hogy arra nincsenek szavak, két óriási, gyerekfej nagyságú daganat csüng a mellkasán és a hasán. Szőre elhanyagolt, bűzös, sárral és ürülékkel szennyezett. Azonnal rendőrt hívtak, ahol az eljáró rendőröknek nem volt kérdés, hogy mit kell tenniük...
Tia lánca belevágott a nyakába és a tulajdonosa csak erővágóval tudta levágni a kutyáról, mert egyáltalán nem volt elengedési lehetőség, soha, soha, soha nem szabadulhatott 2 méteres börtönéből... :(

Természetesen azonnal orvoshoz került, ahol kiderült, hogy az óriás daganatainak a tüdejében nincsenek áttétek és a szívféreg tesztje is negatív lett!

Megpróbáltuk felhizlalni, kicsit megerősíteni, de sajnos a hatalmas daganatok ellenünk dolgoztak, így az igen kockázatos műtét mellett döntöttünk. Meggyötört teste nagyon rosszul viselte a megpróbáltatásokat, végig lélegeztetni kellett, egy iszonyú vékony hajszálon függött az élete - DE TÚLÉLTE! ezt is!!!!

A szövettan rossz indulatú elburjánzást mutatott, de sikerült a 2 legnagyobb daganatot teljesen eltávolítani. A műtéti rémálom után Tia problémamentesen gyógyult és erősödött. Néhány hét alatt kifényesedett a szőre, mely alatt már rajzolódnak az izomkötegek. Sokat javult a kondíciója és az általános állapota. Fut, szalad, bújik, élvezi az életet.
Belevágunk a következő műtétbe: a maradék kisebb daganatok eltávolítása és az ivartalanítás. Valamint szükség volt egy ortopédiai kivizsgálásra is, mert észrevettük, hogy néha nehezebben mozog a hátsó fele. Túl vagyunk a műtéten, nagyon jól bírta, nagyon jól sikerült. A petefészkét és az emlőiből eltávolított csomókból újabb mintákat küldtünk szövettani vizsgálatra - ennek az eredményére várunk. A műtétből szépen ébredt és azóta is jól van.
DE ... (bár ne lenne mindig az a DE...) a gerincröntgen valami nagyon furcsa, de sajnos egyben nyugtalanító képletet mutat a gerincén. Bár biztosat még nem mondhatunk, ahhoz MR vizsgálat szükséges, de felmerült a daganat lehetősége is. Tekintve, hogy a testén szerte kívül és belül mennyi daganata volt. Nem jó hír, de jelenleg semmilyen tünete ezzel kapcsolatban nincs. Természetesen tovább vizsgáljuk, majd varratszedés után.

Mindezek fényében viszont nagyon-nagyon gyorsan szeretnénk egy új családot találni a számára! Annyira szeretnénk, ha megtapasztalhatná milyen igazi OTTHONBAN, CSALÁDBAN élni! Milyen úgy elaludni, hogy simogatják a buksiját és milyen a GAZDÁJA mosolyára ébredni! Milyen összebújva tévét nézni, vagy hortyogva őrizni a gazdit egy izgalmas könyv olvasása mellett. Milyen puha fekhelyen, melegben és szárazon aludni és milyen minden pillanatban biztonságban érezni magát!
Tehát keresünk egy Angyalt, aki nem az idő hosszát nézi, aki akár csak Tia a mai nap csodájában is megtalálja a boldogságot!
Tia a kutyákkal és emberekkel probléma nélkül kijön, de az egyéb állatokat nagyon nem szereti!
Aki mindezt megadná számára, az hívjon minket a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon!További képek róla ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú