3200: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3200 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Zina-Van rá gazdijelölt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Zina-Van rá gazdijelölt!
Nem: Szuka
Született: 2015.04.01.
Bekerült: 2016.02.07.
Zina a testvéreivel érkezett a gondozásunkba. Elsőnek édes kicsi Zelma jött. akit korábban elgázolt egy autó, de a tanya tulajdonosai, ahol Ők nem várt alomként megszülettek nem vitték orvoshoz. Zelma sérülései nagyon komolyak, érte mindent megteszünk. Sajnos a mamájukat már nem tudtuk megmenteni, Őt halálra gázolták időközben. :(

De itt van nálunk Zorka, Zina, Zazi, Zeta és Zelma és az Ő jövőjük még alakulhat gyönyörűen. Nem lehet pontosan tudni, de valamikor 2015 tavaszán - nyarán születtek, mindannyian extra szép, kis közepes testűek, pihe-puha szőrű kislányok. Kecses, hosszú lábbakkal és csodálatos, mély barna szemekkel. Hihetetlen kedvesek, ölbesimulósak, és nagyon-nagyon okosak.

Zina egy kis zsemle lány, szív alakú vadas rajzolattal az arcán és a hátán!

Olyan családot keresünk a számukra, akik már nem nagyon akarnak bajlódni egy egészen pici kölyökkel járó bonyodalmakkal, de még szívesen belevágnak egy fiatal, terelgetésre, tanításra és nevelésre szoruló sihederbe. Valószínűleg Ők nagyon gyorsan már szobatisztává válnak, a pórázzal még ismerkedniük kell, mint ahogy az emberek világával, a civilizációval is. De Ők nagyon vágynak erre, ezért azt gondoljuk, hogy Ők nagyon boldoggá fognak tenni egy családot.

Csak teljes jogú családtagnak adjuk Őket örökbe, kizárólag kertbe nem valóak. Oltva, chipezve, ivartalanítva keresik azt a gazdát, aki nagyon sok szeretettel, törődéssel, simogatással fogja őket elhalmozni, ugyanakkor sokat megy sétálni, mozogni, kirándulni, kutyák közé és esetleg kutyaiskolába. A lányok például kifejezetten agilíty-re nagyon alkalmas alkatúak.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek róla ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú