3198: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3198 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Dolce
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Dolce
Nem: Szuka
Született: 2014.06.01.
Bekerült: 2016.02.03.
Dolce, fiatal 2014 nyári születésű staffordshire terrier jellegű szuka kutya. Válságos állapotban került a gondozásunkba a frissen született babávial együtt.

A történetük:
Hétfő reggel segítség kérő telefon érkezett. A telefonáló a saját kutyájának kért segítséget, aki előző este megszült egy kölyköt, de azóta csak sír és remeg. Valószínűleg császármetszésre lenne szüksége, de arra nincs pénzük. A telefonáló szerint a család másik kutyája az apa ...
Azonnal szerveztünk és az orvosi csapatunk várta őket azonnal. Ám ők nem vitték el a vajúdó mamát és soha többet nem értük el őket, hiába próbáltuk hívni őket nem vették fel a telefont. Rosszat sejtve, de tehetetlenül vettük tudomásul a helyzetet.
Néhány nap múlva a Tetovált Állatmentők Egyesülete facebook oldalán találkoztunk újra szerencsétlen kutyával: azonnali megoldásra volt szüksége egy mamakutyának és babáinak, mert a mamának nincs teje. Mint kiderült, a tulajdonosok, talán a kölykökből pénzt remélve, mégis elvitték a mamát császármetszésre. Csakhogy a szerencsétlen szuka annyira sovány és gyenge volt, hogy nem indult be a tejtermelése. Végül a kétségbeesett állatorvos próbált nekik segítséget szerezni. Ezt, a műtétet (melyet a gazda fizetett), a lelkiismeretes ellátás nagyon köszönjük a Murmuczok Állatorvosi rendelőnek.
Nagyon köszönjük a Tetovált Állatmentők Egyesületének az összefogást, a szervezést és a szállítást.


A született 7 baba közül sajnos csak kettő élte túl és őket is cumisüvegből kellett felnevelni, mert szerencsétlen Dolce képtelen volt erre.

Szépséges Dolcénk szépen lassan megerősödött, kigömbölyödött és egy csodálatos, életerős, bújós, vidám, az energiától majd kicsattanó fiatal kutya lett belőle.
Már semmi más nem hiányzik az életéből csak egy igazi saját család, ahol teljes jogú családtagként bánnak vele, ahol megbecsülik, szeretik és megfelelően gondoskodnak róla.

Teljesen egészséges, tele van energiával és jó neveletlen. AZ emberekkel feltétel nélkül barátságos, de a kutyákkal való kapcsolatán van mit csiszolni. Következetes, határozott gazdát keresünk a számára, aki sokat tud vele foglalkozni, aki biztosítja számára a kellő mozgást és aki eljár vele kutyaiskolába. Még előtte az élet, nagyon sok boldog év várhat rájuk közösen.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe, csak kerti tartásra nem adjuk!!!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek róluk ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú