3192: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3192 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Fekete Sereg Péter
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Fekete Sereg Péter
Nem: Kan
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2016.01.24.
Egy kutyagyűjtögető, beteg ember halála miatt kérte a hatóság több állatvédő szervezet közreműködését. A helyszínen a mentést az Állatmentő Sereg, a Tetovált Állatmentők és az Állatvédő Liga önkéntesi végezték. Köszönjük nekik a gyors és hathatós munkát, segítséget! A borzasztó körülmények közül végül 18 kutyát mentettek ki. Nem csak a kimentésükhöz, de az elhelyezésükhöz is hatalmas összefogásra volt szükség. Közül 3 kutyus a NOÉ Állatotthonba került, ők a mi Fekete Seregünk: Madrina egy idős, beteg szuka, Fiola a 2 év körüli, de már sokszor ellett szuka és Péter egy gyönyörű, felemás szemű, schnauzer jellegű kan kutya.Péter a kan a mi seregünkben. Egy közepes méretű, szálkás szőrű, kifejezetten szépséges schnauzer jellegű, fiatal felnőtt kutya. Kifejezetten szép kutya,melyet még különlegesebbé tesznek felemás szemei. Az egyik meleg barna,a másik gyönyörű kék. Eddig életében nem sok jót tapasztalhatott szegény, így nem csoda, ha elsőre kicsit félénk, de érdeklődő, kedves kutya.

Olyan gazdát keresünk a számára, akinek van türelme és kitartása elnyerni a bizalmát és kinyitni a lelkét. Most még nem az a "gyere buci, hamm bekaplak" típus, neki idő kell az oldódáshoz. De aki ezt megadja számára, az bizony nagyon jól fog járni ezzel a gyönyörű, különleges fickóval. Kizárólag teljes jogú családtagnak, oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

A mentés helyszíne (fényképek:Állatmentő Sereg):További képek róla ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú