3190: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3190 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Fekete Sereg Madrina
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Fekete Sereg Madrina
Nem: Szuka
Született: 2006.01.01.
Bekerült: 2016.01.24.
Egy kutyagyűjtögető, beteg ember halála miatt kérte a hatóság több állatvédő szervezet közreműködését. A helyszínen a mentést az Államentő Sereg, a Tetovált Állatmentők és az Állatvédő Liga önkéntesi végezték. Köszönjük nekik a gyors és hathatós munkát, segítséget! A borzasztó körülmények közül végül 18 kutyát mentettek ki. Nem csak a kimentésükhöz, de az elhelyezésükhöz is hatalmas összefogásra volt szükség. Közül 3 kutyus a NOÉ Állatotthonba került, ők a mi Fekete Seregünk: Madrina egy idős, beteg szuka, Fiola a 2 év körüli, de már sokszor ellett szuka és Péter egy gyönyörű, felemás szemű, schnauzer jellegű kan kutya.


Madrina szó szerint az utolsó pillanatban került a gondozásunkba. Az idős kutyusnak szinte egyetlen foga sincs, majdnem teljesen vak. A cicijei és a pérája, melyen a bőr annyira megvastagodott, mintha az orra lenne, arról tanúskodik, hogy rengetegszer volt már kiskutyája. Valószínűleg, hogy Ő lehetett az "ősanya", az egyébként egymás között belterjesen szaporodó falkában. Bőrbeteg és a hátán daganatok, zsírcsomók vannak.
De mindez eltörpült amellett, hogy a hasa felfújódott az emlőiből savó szivárgott. Azonnal orvoshoz vittük, mert látszott, hogy baj van. Azonnal megműtötték és egy félig mumifikálódott elhalt magzatot távolítottak el belőle. Egészen biztosan állíthatjuk, hogy a mentálisan zavart gazdája halála mentette meg az életét.

Reménykedünk, hogy idős kora és kizsigerelt teste ellenére képes lesz összeszedni magát az öregasszony.Ebből az operációból lassan felépült, így elkezdhettünk foglalkozni a többi gonddal.Szőr problémája miatt, teljes egészségügyi kivizsgáláson esett át. Az orvosi vizsgálatok alacsony pajzsmirigy működést mutattak, amelyre elkezdtük a gyógyszeres kezelést. A gyógyszert valószínűleg élete végéig szednie kell. A leendő gazdinak számítania kell a félévenkénti orvosi kontroll labor vizsgálatra.

Mi pozitívan nézünk a jövőbe és bízunk Madrina küzdeni akarásában és abban, hogy számára nem egy menhely lesz a végállomás. Hogy jön valaki, aki meglátja ebben a sokat szenvedett kutyában a kincset, aki igazi felelős gazdája lenne a még hátra lévő - reméljük jó néhány - éveiben.

Madrina fekete - barna csíkos, őszpofijú, fogatlan, közepes testű kutyus. Elsőre kicsit félénk, de nem antiszociális. Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe, ha eljön az Ő Angyala.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


A mentés helyszíne (fényképek:Állatmentő Sereg):
További képek róla ITT!!!!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú