3173: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3173 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Nyáregyházi család - Nyárfa
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nyáregyházi család - Nyárfa
Nem: Szuka
Született: 2015.11.01.
Bekerült: 2016.08.13.
Eredetileg bekerült: 2015.12.25.

A Karácsony nem mindenkinek az ajándékozásról szól... van akinek a felesleges szaporulattól való megszabadulásról... így volt ez a Nyáregyházi kutyacsaláddal is, akiket 2015 karácsonykor dobtak ki felelőtlenül szaporító 'gazdáik'. Ők sajnos csak egy alom a sok közül, akik utcán végezték...

Nyáregyházi család lett a nevük a NOÉ Állatotthon védencei lettek. Három aprócska babakutyából állt a család akik Kb. 2015 novemberében születtek. A család babái hamarosan gazdára találtak, de sajnos Nyárfa kutyus folyamatos szökését és félreérthető félelemből való csipkelődését a család nem tudta kezelni, így visszakerült gondozásunkba.

Nyárfa a Nyáregyházi kutyacsalád közepes szőrű és kurta farkú kislány tagja. Szőre barnás-ordas színű, várhatóan közepes méretű lesz.

Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számára, aki tisztában van egy növendékkutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is, amikor megöregszik. Nyárfa esetében kutyaiskola javasolt, hogy a kölyökkutyaként elmaradt nevelés hiánya ne jelentsen gondot a felnőttkorban! Egyenlőre még mindenkire morog és nem érti a vele történteket.

Chipezve,oltva és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet vagy az info@noeallatotthon.hu email cimen.


További képek Nyárfáról ITT ! ! !
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú