3169: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3169 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bambino
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bambino
Nem: Kan
Született: 2012.12.01.
Bekerült: 2015.12.31.
Bambino 2012-es születésű, fekete-cser szinű, jagd terrier jellegű, foxi méretű keverék kan kutya, akit a battonyai sintértelepről mentettek civil állatvédők.

Noha BAMBINÓ ŐZIKE TERMÉSZETŰ és LELKŰ, még nem talált rá az Álomgazdi. A haláltól már megmenekült 2015 februárjában, de nagy szüksége lenne egy szerető gazdára.

A neve árulkodik természetéről, hiszen valóban egy nagyon félénk, emberi szeretetre és törődésre váró kutya. Idegeneket tisztes távolságból figyeli, nem közeledik, fél tőlük, várja, hogy valaki türelemmel, szeretettel, gondoskodással bizalmát kiérdemelje. Jutalomfalattal könnyen motiválható :)

Aki megszerezte már a bizalmát, azt feltétel nélkül imádja, bújik hozzá, szeretetét várja türelmesen, kedvesen. Ha biztonságban érzi magát eleven, de nem domináns, viszont a madarakat imádja zavarni. Cicákkal nem kompatibilis.
Gyerekek mellé is ideális és lakásban is tökéletes családtag lenne belőle. Szobatiszta, gyönyörűen sétál pórázon is. Más kutyákkal gond nélkül kijön.

Bambino oltott, ivartalanitott, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek Bambinóról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú