Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Battonyai Bogáncs
Nem: Kan
Született: 2004.01.01.
Bekerült: 2015.12.31.
Battonyai BOGÁNCS egy "matuzsálem" GAZDIKERESŐ, akit a battonyai gyepmesteri telepről mentettek civil állatvédők 2015. májusában.

Kb. 2004-es születésű, fekete szinű puli kan, aki halmozottan fogyatékos: alig lát, alig hall, és kora miatt már rozogácska is nagyon. Ezt leszámitva egy Igazi főnyeremény! Na persze nem azoknak, akik baba-kutyát vagy amolyan ugri-bugri bakfist keresnek. BOGÁNCS a maga 10 plusszos életkorával nem éppen a fiatal és esélyes kategóriát képviseli, ugyanakkor hihetetlen sok szeretetet tud adni, és igényli is a vele való foglalkozást.

Bogáncs az új helyeken eleinte bizonytalan, de gyorsan oldódik, és könnyen feltalálja magát. Más kutyákkal és cicákkal kompatibilis. A gazdasági udvarunk nyugdijas csoportjának lett a tagja. Gond nélkül beilleszkedett közéjük, és felvette a 'ritmusukat' :)

A gyengén látást és a süketséget leszámitva alapvetően jó egészségnek örvend, jó étvágyú, jókedélyű kutyuska! Kertben és lakásban is jól elvan, nem rombol, nem ás, nem rugja ki a ház falát :)

Bogáncs oltott, ivartalanitott, chipezett. Szeretnénk idős napjaira egy szerető otthont találni számára, ahol nyugalomban és békességben élhet :)

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek Battonyai Bogáncsról ITT ! ! !
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú