3168: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3168 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Battonyai Bogáncs
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Battonyai Bogáncs
Nem: Kan
Született: 2004.01.01.
Bekerült: 2015.12.31.
Battonyai BOGÁNCS egy "matuzsálem" GAZDIKERESŐ, akit a battonyai gyepmesteri telepről mentettek civil állatvédők 2015. májusában.

Kb. 2004-es születésű, fekete szinű puli kan, aki halmozottan fogyatékos: alig lát, alig hall, és kora miatt már rozogácska is nagyon. Ezt leszámitva egy Igazi főnyeremény! Na persze nem azoknak, akik baba-kutyát vagy amolyan ugri-bugri bakfist keresnek. BOGÁNCS a maga 10 plusszos életkorával nem éppen a fiatal és esélyes kategóriát képviseli, ugyanakkor hihetetlen sok szeretetet tud adni, és igényli is a vele való foglalkozást.

Bogáncs az új helyeken eleinte bizonytalan, de gyorsan oldódik, és könnyen feltalálja magát. Más kutyákkal és cicákkal kompatibilis. A gazdasági udvarunk nyugdijas csoportjának lett a tagja. Gond nélkül beilleszkedett közéjük, és felvette a 'ritmusukat' :)

A gyengén látást és a süketséget leszámitva alapvetően jó egészségnek örvend, jó étvágyú, jókedélyű kutyuska! Kertben és lakásban is jól elvan, nem rombol, nem ás, nem rugja ki a ház falát :)

Bogáncs oltott, ivartalanitott, chipezett. Szeretnénk idős napjaira egy szerető otthont találni számára, ahol nyugalomban és békességben élhet :)

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek Battonyai Bogáncsról ITT ! ! !
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú