3165: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3165 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Holi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Holi
Nem: Szuka
Született: 2012.12.01.
Bekerült: 2020.01.06.
Eredetileg bekerült: 2015.12.28.

Előzmény:
Holi az óbecsei menhelyről került a NOÉ Állatotthon gondozásába. 2012-es születésű szuka kutya. Valószínűleg pointer, vagy német vizsla keverék lehet, de ezeknél kisebb testű, alacsonyabb, igazi kompakt vizsloid darab erőteljes bálna vagy boiler beütéssel.
Egy cég területén találták kölykével, Lencsivel együtt, ahonnan egyszerűen kitették őket a szántóföldre, hogy vissza se menjenek. Szerencsére az óbecsei menhelyen kötöttek ki, ahol azóta is várták sorsuk jobbra fordulását.


Holi sajnos visszakerült gondozásunkba, mert gazdája agyvérzést kapott és öntudatlanul fekszik kórházban. A szomszéd lakók kértek segítséget, hogy a kutya ellátása nem megoldott. Információnk szerint sajnos gazdája állapota a jövőben nem fogja lehetővé tenni, hogy Holi vissza kerüljön hozzá. Ezért új szerető családot keresünk számára.

Holi gyönyörű szép, ölbe simuló, mindenkivel nagyon kedves és barátságos.

Kutyákkal probléma és válogatás nélkül jól kijön. Imád bújni, játszani, rohangálni. Bátran ajánljuk gyerekek mellé is, hiszen ideális játszótársa lehet a lurkóknak. Energikus mozgékony kutya. Olyan családot keresünk a számára, ahol biztosítva van számára napi mozgás, akik szeretnek sétálni, kirándulni.

Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, hiszen eddig lakás kutya volt. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, vagy az esti tévénézésről.

Holi oltott, ivartalanitott, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú