3146: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3146 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kukorica Címer
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kukorica Címer
Nem: Szuka
Született: 2015.10.20.
Bekerült: 2015.11.23.
A kukorica családnak a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány kérte a segítségünket. Kása, a picike mama, egy gondozatlan kert, használaton kívüli, düledező kukoricagóréja alá hozta világra 6 kicsinyét. Kása szépen gondoskodott az apróságokról, akik a veszélyes átmeneti otthonukban szépen cseperedtek. Akkor vették észre őket, amikor az apróságok elkezdtek kijárni a tákolmány alól. Az egész gyönyörű kicsi család a NOÉ Állatotthon gondozásába került.

A 6 kukorica baba feltehetően kis-közepes termetű lesz. Mamájuk valamilyen schnauzer-tacskó-akármi keveréknek tűnik, de mivel minden kölyök más színű, így nehéz jósolni. Minden kölyök nagyon életrevaló és bűn rosszak, szinte egész nap játszanak.bunyóznak, vagy épp mamájukat nyúzzák. Elég erős bennük a terrier vér.

Címer, vadas, rövid szőrű szuka. A sok talpraesett tesó között talán ő a legfélénkebb, de azért nem kell félteni. Bármilyen szituációban feltalálja magát.

Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számára, aki tisztában van egy kölyökkutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is, amikor megöregszik.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében.

Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrizzük.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek róla ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú