3139: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3139 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Astor
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Astor
Nem: Kan
Született: 2014.12.01.
Bekerült: 2015.12.28.
Astor az óbecsei menhelyről került a gondozásunkba. 2014-es születésű kan kutya. Valószínűleg fajtatiszta rövid szőrű német vizsla.

Astor nem csak nagyon szép és jó kiállású kutya, hanem nagyon kedves is. Mindenkit imád, minden kutyával jól kijön. Hatalmas a mozgásigénye, nagyon szeret szaladgálni, bohóckodni és az ember ölébe bújni. Hálás minden jó szóért és simogatásért. Könnyen alkalmazkodik, ha eleget mozoghat, játszhat, akkor egy igazi probléma mentes szeretetbomba.

Nagy mozgásigénye miatt olyan családot keresünk a számára, ahol ez biztosítva van a számára. Tehát a leendő gazdái szeretnek sétálni, kirándulni, szívesen csatlakozik az esti kocogáshoz is. A lényeg, hogy mindezt a gazdájával tudja tenni. Valószínűleg hasznos lehet számára a kutyaiskola is, mivel egy extra okos kutyáról beszélünk a siker garantált! :)

Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, vagy az esti tévénézésről.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek Astorról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú