3138: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3138 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - McFly - Van gazdijelölt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: McFly - Van gazdijelölt!
Nem: Kan
Született: 2014.05.01.
Bekerült: 2015.11.19.
Nyuszi vagy McFly? Nem, nagyon beteg vagyok ... avagy törpe pinscher kisfiú a bajban. :(

Sürgős segítségkérést érkezett egy borzasztó állapotban lévő törpe pinscher kutyának. Az előzményeket nem sikerült teljesen tisztázni, csak annyit tudunk, hogy most a pici nagyon nagy bajban van. Alig másfél éves, de már 3 tulajdonosról is tudunk ... Súlyosan alultáplált, minden csontja egyenként majd átszúrja a bőrét, az egyik szemgolyója fekélyes és végbélelőesése van. A végbelét azonnal helyre kellett tenni, valószínűleg régebbi a probléma, ezért jelenleg kétséges, hogy mennyire sikerül az érintett bélszakaszt megmenteni. De iszonyú soványsága miatt nagyon kockázatos volt a bódítás. Az első beavatkozáson túl van, ébredezik. Mivel a szervezetének semmi tartaléka nincs, így nehezen ébred, nagyon fázik szegényke. Melegítő párnán, puha takarók alatt van most is. Még természetesen kórházban marad, infúziót és gyógyszereket kap és folyamatosan kontrollálják az állapotát.

Az édes kicsike a McFly nevet kapta, mert Ő bizony nem nyuszi, ahogy a Vissza a jövőbe filmbéli druszája Marty sem. Reméljük Ő is hős lesz, aki küzd és végül majd hepiend lesz az Ő filmjének is a vége ... Drukkoljatok, sajnos nincs túl a nehezén ...

Mikor már azt hittük, hogy minden rendben, akkor néhány vizsgálat és beavatkozás miatt újra altatni kellett. A műtét közben McFly görcsrohamot kapott és újra kezdődött a küzdelem az életéért. De a kis prücsök ebből is kijött! Mondom, nagy küzdő!

Mostanra jól van, játszik. Már láthatóan hízott is egy kicsit. A végbele rendben, a széklete rendeződni látszik. A szemét több cseppel is kezeljük, de ez hosszabb folyamat lesz. Ortopédiai kivizsgáláson is átesett, mert finoma szólva is "furán/mókásan/bénán/sete-sután" mozog. A vizsgálat szerint ortopédiailag minden rendben, a térd, csípő és medence csontok, ízületek, szalagok rendben vannak. A fura mozgást valószínűleg a popsiján látható hatalmas sebhely okozza. A sebhely eredetéről semmi információnk nincs, legvalószínűbb, hogy harapás, de lehet, vágás, akár égés is. Szóval, a hatalmas heg miatt valószínűleg idegek, izmok húzódnak, máshogy futnak. Sebészetileg nincs mit tenni vele, azonnal elkezdett fizioterapeuta foglalkozni vele - reméljük ettől a mozgása is javulni fog.

Szinte hihetetlen, de máris aktuális azt mondanunk, hogy McFly GAZDIT KERES! Azonban van néhány dolog, amivel a leendő gazdinak tisztában kell lenni. Gyorsan csak néhány dolog: az altatása nagyon rizikós, ezért erre mindig nagyon oda kell figyelni, kizárólag csak a legmodernebb technikával, géppel - gázzal lehet altatni. Kicsit fura, instabil mozgása miatt nagyon oda kell mindig figyelni rá, hogy nehogy bajba kerüljön. Nagyon kicsi gyerek mellé nem ajánljuk, mert félhet tőlük, a kicsik nyúzását nem viseli jól. Jelenleg, bár apró törekvéseket látunk, de nem szobatiszta és előfordulhat, hogy nem is lesz a későbbiekben sem (bár azt gondolom, hogy a fajtaismerők ezen nem lepődnek meg annyira). Tehát McFly nem egyszerű és nem olcsó kutya. Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek érte, akik mindezt átgondolták és felelős döntést hoztak!

McFly oltva, chipezve, ivartalanítva keresi új gazdáját, érdeklődni róla kizárólag az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet!További képek róla ITT!!!!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú