3132: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3132 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Dreamy
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Dreamy
Nem: Szuka
Született: 2011.11.01.
Bekerült: 2016.02.16.
Eredetileg bekerült: 2015.11.16.

Dreamy az óbecsei menhelyről került a NOÉ Állatotthon gondozásába. 2011-es születésű szuka kutya. Valószínűleg pointer, vagy német vizsla keverék lehet, de ezeknél kisebb testű, alacsonyabb, igazi kompakt vizsloid darab. Előéletéről annyit tudunk, hogy vadászatra próbálták használni, de nem felelt meg, így került menhelyre. Gyönyörű szép, ölbe simuló, mindenkivel nagyon kedves és barátságos.

Kutyákkal probléma és válogatás nélkül jól kijön. Imád bújni, játszani, rohangálni. Bátran ajánljuk gyerekek mellé is, hiszen ideális játszótársa lehet a lurkóknak. Energikus mozgékony kutya. Olyan családot keresünk a számára, ahol biztosítva van számára napi mozgás, akik szeretnek sétálni, kirándulni. Esetleg szívesen mennének Dreamy-vel kutyaiskolába.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, vagy az esti tévénézésről.

Dreamy túl van egy sikertelen örökbefogadáson. A gond vele annyi volt, hogy feltúrta a kertet, nem tudták visszahívni és az igen csak rossz kerítésen önsétáltatásba kezdett. Mi azt gondoljuk, hogy mindez egy kis odafigyeléssel, tanítással, foglalkozással és természetesen a kerítés rendben tartásával megoldható lett volna. Mert Dreamy igen csak jól kutya és megérdemelne egy odafigyelő, szereteő, igazi családot.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek róla ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú