3128: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3128 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bombázó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bombázó
Nem: Szuka
Született: 2014.12.20.
Bekerült: 2015.11.03.
Bombázó testvérével Felderítővel és anyukájukkal Rakétával érkezett a NOÉ Állatotthon gondozásába. A mama fajtatiszta boxer, Ő a boxermnetés védence lett. A két növendék kiscsaj apjáról nincs információ.

Mamájuktól szépséges tigriscsíkos bundájukat, fekete pofijukat örökölték mind a ketten, sőt Bombázó még kapott egy csábító mosolyt varázsoló előreharapást is. Boxernél kisebbek, térd alá érő, igazi lakáskompatibilis kompakt méretű kutyák.

Az igazság az, hogy ez két fiatal soha nem volt nevelve, sőt nem foglalkoztak velük, még nevet sem kaptak közel 1 év alatt. :( Soha nem léptek ki abból a kertből ahova születtek. Így egyáltalán nem csoda, ha most még egy kicsit rémisztő és furcsa minden ami velük történik. Elsőre ezért kicsit tartózkodóak, de néhány kedves szó és haverkodni kezdenek. Bombázó a félénkebb, Felderítő a talpraesettebb a tesók közül. Pórázon sem tudnak sétálni, de szívesen megtanulják, ahogy minden eddig ismeretlennel s szívesen megismerkednek.

Oltva, chipezve, ivartalanítva keressük új családjukat. Kizárólag olyan felelős döntést hozó jelölteket várunk, akik tisztában vannak azzal, hogy velük még nagyon sokat kell foglalkozni, ők még rágcsálhatnak, áshatnak, kicsit rosszalkodhatnak is.További képek ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú