3051: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3051 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Campari
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Campari
Nem: Szuka
Született: 2015.07.24.
Bekerült: 2015.08.21.
Valaki úgy ünnepelte 2015-ben az augusztus 20-i nemzeti ünnepet, hogy ezt az apró, alig 4 hetes kisbabát egy vödörbe kietette a zuhogó esőbe. Igen, jól sejtitek néhány percen múlt az élete, mert a vödör hamar megtelt. Szerencséjére rátaláltak és most itt van nálunk. Itt a Campari nevet kapta, mert a Campona bevásárló központ közelében találták. Nagyon nagyon fiatal, még a mamája mellett lenne a helye. Kis tápszerrel megetettük és próbáljuk vigasztalni, nagyon oda van szegénykénk. Ráadásul van egy rossz sejtésünk, olyan mintha nem látna. Persze lehet, hogy csak a trauma és, hogy még nagyon fiatal. Jelenleg megfigyelés alatt van, drukkoljatok a kis Camparinak Angyalok!

Campari az első oltása után felelős döntést hozó gazdit keres. Addigra tisztában leszünk a pontos egészségügyi állapotával, melyről természetesen az érdeklődőknek teljes körű felvilágosítást adunk majd.

tehát az oltási programját megkezdve, chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében.

Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrizzük.További képek róla ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú